Salve.

Azi am citit pe paginadeagricultura.ro un articol conform căruia, până la data de 01 mai 2015, a fost depus doar UN SINGUR proiect în cadrul PNDR 2014-2020, submăsura 4.1 „Investiții în exploatații agricole”. Nu are vreo relevanță, dar pentru curiozitatea dumneavostră academică, proiectul a fost depus în judeţul Olt. Articolul are la bază date transmise de Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), așa că pot să spun: HAHAHA.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu trăiesc de pe urma scrierii de articole despre PDNR și succesele sale de proporții!

Când am decis să scriu pe acest blog și despre PNDR, credeam că o să am o sumă de subiecte interesante și foarte interesante din care să aleg și despre care să scriu. HAHA… not funny!

Revenind la un registru mai puțin derizoriu, în continuare sunt destul de determinat să încerc să luminez pentru dumneavoastră (sper să am ce!!!) diverse aspecte care necesită clarificări.

Recent, pe site-ul cppue.ro am scris un articol despre ce înseamnă tânăr fermier potrivit submăsurii 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, pentru că, deși sunt destul de familiarizat cu limbajul lemnos al acestor ghiduri, am avut nevoie de atenție sporită și research însemnat ca să îmi clarific informația.

În speranța că o să vă scutesc pe dumneavoastră de acest efort, vă recomand să citiți articolul TÂNĂR FERMIER – A FI SAU A NU FI.

 

Pace!

 

 

 

 

Tânăr fermier ofer seriozitate
Etichetat pe:                
Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *