Trăim într-o lume moderna. Tehnologia ne conduce viețile, fie ca recunoaștem sau nu. Suntem dependenți de mai multe dispozitive despre care credem că ne ajuta, ne ușurează munca, dar de fapt adevărul este că noi credem că ne ajută mai mult decât o fac. De aceea ținem cu noi lucruri “just in case”. Nu o să înțeleg vreodată de ce îți iei telefonul cu tine la baie, de ce iți iei căștile în geantă când mergi undeva în natură, departe de tehnologie cu scopul de a te recrea și de a renunța la lumea modernă pentru câteva zile sau chiar ore.
O lume modernă, cu oameni moderni care duc o viață modernă. Nu zic că nu sunt de acord cu tehnologia. O ador, dar nu înțeleg de ce o lăsăm să ne conducă viața. Nu ai nevoie de tabletă oriunde te duci, de fapt, de cele mai multe ori o iei degeaba cu tine. O iei în considerentul să ai ce face în caz ca te plictisești. Adevărul este că mergi să te întâlnești cu oameni și dacă scopul călătoriei, ieșirii tale din casa nu este asta, atunci tot dai de oameni oriunde te duci. Oameni sunt interesanți, sunt fascinanți, fiecare cu particularitățile sale, cu propriul stil de viață, cu viața sa unica, originală. Oamenii nu ar trebui să te plictisească niciodată. Ar trebui sa fii ca un burete, gata mereu sa absorbi înțelepciune, povești de viață, informații, în general. Fascinat să descoperi, să memorezi, să reproduci, să creezi arta, valoare din amintirile tale.
Într-o lume atât de modernă, lumea nu vrea să trăiască tradițional. De ce sa renunțăm la un job de birou pentru a cultiva legume și fructe sau pentru a crește animale? Ne plac cuvinte mari ca “eco” sau “bio”, dar adevărul este că ne plac atât timp cât un om fără față, fără identitate, muncește pentru noi. Nu am fi vreodată noi cei care am munci pe câmp pentru o pungă de cereale de grâu pentru copiii noștri.
Astfel ajungem să mâncăm alimente nesănătoase, pline de E-uri și alte substanțe care ne fac rău în timp. Într-o lume agitată ca a noastră, nu avem timp să citim etichete sau să cerem mai multe informații, d-apoi să mergem la medic regulat. La o clinica de stomatologie nici atat. Ne spălăm pe dinți, dar nu ne facem controale regulat. De cele mai multe ori ajungem la stomatolog doar în faza terminală: ne-a cazut dintele și avem nevoie de un implant dentar. Înlocuim lucrurile vechi cu lucruri noi care arată bine. Ce contează ca sunt false? Contează sa putem mânca din nou cu poftă, fără dureri, fără temeri de genul: “nu mușc din mere verzi că mi se clatină un dinte”. Ar fi bine să încercăm să ne menținem sănătatea danturii noastre și înainte să observăm primele semne de degradare.
Pentru oamenii ocupați, care aleargă pentru a-și face un rost în lume, o cariera în timp, o viață bună și modernă, clinica Cris Smile oferă servicii variate la prețuri accesibile. Până la urmă, cât costă să înlocuiești ce ți-a dat natura? Destul de puțin ținand cont că faci o impresie bună sau mai puțin bună, dinainte să scoți ceva pe gură, exact din momentul când deschizi gura să zici ceva sau chiar să zâmbești.

Cris Smile

Tu ai grijă de sănătatea ta?
Etichetat pe:                
Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *