Nu’roc!
Bine m-ați găsit.
Astăzi am tras la bețișoare și zeii PNDR-ului au decis că e cazul să scriu despre sub-măsura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” din cadrul PNDR 2014-2020, deoarece România a primit aprobarea oficială din partea Comisiei Europene pentru noul Programul Național de Dezvoltare Rurală, “finanțarea totală din partea Uniunii Europene fiind de 8,128 miliarde de euro”, așa cum apare și pe paginadeagricultură.ro.
Această măsură sprijină tinerii care vor să devină fermieri și să se stabilească şefi/conducători unici ai unei exploataţii agricole.
Dacă în articolul precedent am scris punctual despre ce reprezintă formularea “tânăr fermier” din punctul de vedere al Ghidului pentru sub-măsura 6.1, acum am încercat să rezum și să reformulez toate prevederile acestui ghid.
Pentru că subiectul nu poate fi tratat succint, am divizat articolul, preferând această abordare unui prezentări ultra sumare.
Pentru cei care se zvârcolesc de nerăbdare, aveți aici Partea I din articolul despre sub-măsura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, publicat deja pe CPP UE – Centrul de Pregătire Profesională pentru Uniunea Europeană.
Nu e ca și când m-aș lăuda, dar a venit momentul să vă anunț că sunt unul din titularii în echipa CPP UE – Centrul de Pregătire Profesională pentru Uniunea Europeană.
Echipa CPP UE este formată din oameni care activează în cadrul Autorităţilor de Management, cu experienţă relevantă în analiza şi verificarea proiectelor derulate cu finanţare nerambursabilă.
În perioada 05-07 iunie, echipa CPP UE organizează un cursul de achiziții publice într-un format tip workshop, care să lamurească participanţii cu privire la exigențele cerinţelor tehnice în domeniul achizițiilor publice.
Dacă sunteți interesați, nu ezitați să mă contactați sau să utilizați pagina evenimentului: http://cppue.ro/eventimente/achizitii-publice-05-07-iunie-2015/.
Pace!